image
 |  4 5 Травня 2020 | 21:06

Розповіли, як на Волині медики «швидкої допомоги» інфікувалися коронавірусом

Більшість медиків «швидкої допомоги» Волинської області інфікувалися коронавірусом внаслідок контактів під час викликів.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповів директор Волинського обласного центру екстреної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль.

За словами медика, всього в області на коронавірус захворіло 10 працівників Волинського обласного центру екстреної допомоги та медицини катастроф.

«Більшість наших медиків інфікувалися під час виїздів на виклики. А все тому, що окремі хворі приховували причину виклику. Медики приїжджали на місце, не підозрюючи, що їдуть до хворого, який має потенційні симптоми коронавірусу», - наголосив Володимир Шмаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Служба автомобільних доріг Волині порушила публічні закупівлі: розбирається прокуратура

За словами директора Волинського обласного центру екстреної допомоги та медицини катастроф, станом на сьогодні усі працівники закладу забезпечені необхідними захисними засобами. До слова, вони придбані за рахунок благодійних внесків та кошти області.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити