image
 |  0 15 Травня 2019 | 10:14

Розповіли, які дороги відремонтують у Горохові

Горохівська міська рада проголосувала за виділення грошей з бюджету міста на ремонт доріг на дев’ятьох вулицях.

Перелік першочергових заходів Програми економічного і соціального розвитку міста Горохів на 2019 рік та обсяги їх фінансування затвердили сьогодні, 14 травня, під час 31-ї сесії Горохівської міської ради. Про це пише ІА Волинські новини.

Так, під час перерозподілу бюджету 104 тисячі 500 гривень виокремили на експлуатаційне утримання міських доріг. Окремо 150 тисяч гривень коштуватиме експлуатаційне утримання дороги на вулиці Берестецька.

Разом із тим на поточний ремонт тротуару на вулиці Шевченка виділили 255 тисяч гривень; на ремонт дороги на вулиці Річній – 56 тисяч гривень; поточний ремонт дороги на вулиці Сокальській обійдеться місту в 30 тисяч гривень; ще 196 тисяч виділили на оновлення дороги, що на вулиці Лисенка; дорога на вулиці Наливайка обійдеться 198 тисяч гривень; 120 тисяч – дорога на вулиці Симоненка.

Також 220 тисяч гривень виділили на капітальний ремонт дороги другої черги на вулиці Шевченка, ремонт провулку Спортивний коштуватиме місту в 300 тисяч гривень, а на капітальний ремонт дороги на вулиці Лесі Українки виділили 300 тисяч гривень.

Окрім цього, на поточний ремонт прибудинкової території на вулиці Львівській з бюджету міста викроїли 150 тисяч гривень.

Ще 310 тисяч виділили на ремонт міського ЦНАПу; 38 тисяч 582 гривень – на коригування проекту будівництва полігону твердих побутових відходів; 30 тисяч - придбання оргтехніки в міську раду; субвенція районному бюджету на співфінансування розробки схеми планування території району обійшлася у 50 тисяч; субвенція районному бюджету на фінансову підтримку громадської організації «Сонце Любові» - 10 тисяч; субвенція районному бюджету на утримання трудового архіву - 32 тисячі 747 гривень.

Насамкінець, 26 тисяч 351 гривень обранці громади виокремили на виготовлення проекту, проведення експертизи кошторисної частини проекту та авторський нагляд по капітальному ремонту вулиці Шевченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нацполіція отримала від Японії понад 80 нових автомобілів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити