image
 |  7 22 Лютого 2023 | 18:53

Розповіли, чи заходили на Волинь ДРГ із білорусі

Наєв підкреслив, що станом на зараз у росіян немає достатньо ресурсів для наступу на всю північну операційну зону.

У Збройних силах повідомили, що на Волині жодного разу не фіксували диверсійно-розвідувальних груп із Білорусі.

Про це командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв заявив в інтерв'ю Укрінформу.

"На Волині ДРГ жодного разу не було. З території білорусі диверсійно-розвідувальних груп не відмічалося", - сказав він, додавши, що станом на зараз у росіян немає достатньо ресурсів для наступу на всю північну операційну зону.

Зауважимо, за даними українських прикордонників, російські окупанти наразі не мають ударного угруповання, готового до повторного вторгнення з півночі Білорусі. Втім, речник ДПСУ проте наголосив, що ворога не можна недооцінювати, і в будь-який момент цей напрямок також може стати активним. Прикордонники готуються і продовжують укріплювати кордон.

Тим часом диктатор Білорусь Олександр Лукашенко заявив, що він готовий вести бойові дії разом з окупантами, "якщо хоч один український солдат переступить кордон". Також він додав, що готовий дозволити російському президенту-диктатору Володимиру Путіну використати його країну як плацдарм для нової атаки на Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 90% мобілізованих росія одразу відправила на фронт, - Буданов

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити