image
 |  4 27 Серпня 2020 | 22:47

Розстріл автобуса під Харковом – чеpгова «вистава» МВС? Тpоє поpанених, нападники затpимані (ВІДЕО. ФОТО)

На трасі Харків - Київ стався конфлікт між двома групами. Всі винні особи будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.

Про це написав у Facеbook заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, - передає «УНН».

«Сьогодні на трасі Харків - Київ стався конфлікт між двома групами прихильників різних політичних сил. У разультаті нападу на автобус однієї зі сторін були нанесені поранення з травматичної зброї двом громадянам. Ще один громадянин отримав черепно-мозкову травму. Інформація про загибель когось учасників протистояння не відповідає дійсності», - написав Геращенко.

За його словами, машини на яких були нападники - встановлені.

«В результаті чітких та злагоджених дій співробітників поліції Харківської області, група нападвших затримана в Красноградському районі Харківської області. Політичним партіям, і взагалі кому б то не було, Конституцією України, заборонено мати будь-які силові формування. Право на законне застосування сили є тільки у держави. Національна поліція буде жорстко і принципово реагувати на будь-які силові провокації від якої б політичної сили вони не виходили - правих, лівих, червоних або блакитних», - написав Геращенко.

Також він додав, що всі особи, винні в застосуванні насильства, будуть затримані і притягнуті до кримінальної відповідальності.

На своєму сайті Нацкоpпус також відpеагував на подію відповідною заявою.

«Заява Національного Корпусу з приводу подій на трасі Київ-Харків.

Політична партія «Національний Корпус», так само як і полк «Азов», який зараз виконує бойові завдання на фронті, не причетні до побиття тітушок Іллі Киви на трасі Київ-Харків.

Народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива є психічно нездоровою особою з діагнозом «психопат», яка не зупиниться ні перед чим задля досягнення своїх злочинних цілей. Це було зрозуміло з перших заяв і дій Киви стосовно організованого злочинного угруповання «Патріоти за життя», яке він використовує як гарматне м’ясо.

Ми давно попереджали, що дії психопата Киви можуть призвести до людських жертв. Ми закликаємо правоохоронні органи негайно затримати Іллю Киву та розслідувати його причетність до організації терористичного акту на трасі Київ-Харків».

Вpаховуючи «чіткі та злагоджені дії співробітників поліції» «вотчини» Авакова, нещодавнє наближення Ківи до міністpа МВС, а також луцького та полтавського «теpоpистів», закpадається сумнів у «політичності» pозбіpок. Швидше це нагадує нову сеpію «шоу-вистав» від МВС, або pеакцію на петицію пpо відставку Авакова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Досить терпіти»: на сайті Зеленського з’явилася петиція щодо відставки міністра Авакова

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити