image
 |  14 21 Листопада 2022 | 12:21

Розвідка назвала вразливі позиції росіян на фронті

Протягом останнього тижня тривають інтенсивні артилерійські перестрілки біля Сватового в Луганській області.

Як і на інших ділянках фронту, російські війська там продовжують віддавати перевагу будівництву оборонних позицій. Вони частково укомплектовані погано навченими мобілізованими резервістами. Про це у Twitter повідомляє міноборони Великої Британії.

За даними британської розвідки, південно-західну лінію фронту Росії тепер легше обороняти вздовж східного берега Дніпра.

"Тому сектор біля Сватового тепер, імовірно, є більш вразливим оперативним флангом російських військ. Оскільки це значний населений пункт у Луганській області, російські лідери, швидше за все, розглядатимуть збереження контролю над Сватовим як політичний пріоритет", ‒ йдеться у повідомленні.

Проте російські командири, ймовірно, стикаються з воєнними реаліями. Розуміють необхідність підтримки надійної оборони, а також намагаються забезпечити ресурси для наступальних операцій південніше Донецька.

"Оборонній і наступальній спроможності Росії продовжує заважати серйозна нестача боєприпасів і кваліфікованого персоналу", ‒ наголошують у британській розвідці.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити