image
 |  2 9 Вересня 2020 | 18:41

«Рух Ветеранів» хоче подати у суд на Порошенка за використання Маршу Захисників у агітації

Рух Ветеранів України заявив, що готовий подати у суд на експрезидента України через використання Маршу Захисників у політичній агітації.

Про це йдеться на Фейсбук-сторінці Руху Ветеранів України.

“Тиждень ми чекали офіційної реакції партії Європейська Солідарність на ігнорування прохання не використовувати Офіційна сторінка. Парад 2020: Марш Захисників України з метою передвиборчого піару.

За цей тиждень відбулось, декілька цілеспрямованих інформаційних атак на членів Руху Ветеранів України, які, за нашою інформацією, планують продовжувати з метою максимальної дискредитації та розмиття інфоприводу. 

Але реальність – вперта річ. Станом на зараз в мережі є вже два агітаційних ролики ЄС, які абсолютно очікуванно містять відеоматеріали з учасниками Маршу Захисників України.

Звісно ж, ніхто з учасників громадського заходу не давав свою згоду на використання себе в політичній агітації. Звісно ж, відбулось саме те, проти чого ми застерігали. Звісно ж, неприємні питання задаються не тим, хто в цьому винен, а Руху Ветеранів України – ви організовували, вам і відповідати. Звісно ж, це не може залишитись без реакції.

Рух Ветеранів України – найбільше ветеранське об’єднання, яке складається з декількох сотен дієвих та конструктивних спілок по всій країні. Тисячі людей, які повірили в анонсованих дух Маршу Захисників України та їхали з усієї країни, стали безкоштовною масовкою для передвиборчої агітації – і вимагають реакції. Подібне хамське відношення до громадян України є неприпустимим. Це точно не те “європейське майбутнє”, яке обіцяють в самих роликах.

Рух Ветеранів України публічно звертається до керівництва політичної партії Європейська Солідарність з вимогою принести вибачення за використання учасників Маршу Захисників України в політичній агітації та негайно припинити ці дії.

В разі ігнорування цієї вимоги, буде розроблено комплекс заходів з суспільно-політичного тиску, в тому числі і консолідований судовий позов від тих учасників Маршу, яких вже вдалось ідентифікувати.

В той час, коли кремлівські маріонетки в ОПУ відверто коють державну зраду, опозиційні сили замість консолідації займаються дискредитацією та інформаційними спецопераціями на поталу рейтингу. Подібні дії призводять виключно до зворотнього результату, адже ніхто по відношенню до себе скотства терпіти не буде.

Закликаємо отямитись та не розколювати країну в такий відповідальний період!”, – заявляють у Фейсбуці Руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд зобов’язав СБУ розслідувати можливу держзраду Єрмака щодо «вагнерівців»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити