image
 |  4 14 Січня 2018 | 17:38

Меладзе хоче експертизи «звернень Порошенка», - «Радіо Свобода»

Керівник інформаційної служби грузинської телекомпанії "Руставі-2" Нодар Меладзе, що опублікував фото "заяви Петра Порошенка в ФСБ", заявив, що не сумнівається в справжності документа.



Про це він повідомив в коментарі "Радіо Свобода", передає Цензор.НЕТ.
Про це Меладзе заявив після того, як прес-служба президента України назвала "низькопробною підробкою і фейком" текст заяви Порошенка, нібито написаної в ФСБ, де він обіцяє не вчиняти дій проти Росії.
Меладзе сказав, що фото заяви Петра Порошенка в ФСБ про відмову "мати щось спільне з антиросійською діяльністю", грузинській телекомпанії надало "конфіденційне джерело".
"Ми не зобов'язані називати джерело, яке надало нам цю інформацію і документацію", - підкреслив Нодар Меладзе.
Керівник інформаційної служби заявив також, що якщо у когось є сумніви в достовірності документа, що вони могли би провести графологічну експертизу. При цьому він повідомив, що в розпорядженні "Руставі-2" є не сам оригінал "заяви" Петра Порошенка, а фотокопія документа, надана "конфіденційним джерелом".
Нагадаємо, вчора стало відомо, що грузинський телеканал "Руставі-2" опублікував нібито "копії звернень президента Петра Порошенка в ФСБ, датовані лютим 2007 року, де він обіцяє не діяти проти інтересів Росії".
Як відомо, 3 лютого 2007 року Петра Порошенка не пустили на територію Росії.
6 лютого стало відомо про те, що Порошенку заборонений в'їзд на територію Російської Федерації.
Згодом представники російського Міністерства закордонних справ поширили документ, де сказано, що заборона на в'їзд до Росії народного депутата України Порошенка є відповіддю на недружню акцію української сторони.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити