image
 |  4 2 Листопада 2017 | 09:34

Ряд фракцій Луцької міськради відмовилися брати участь у «безглуздій» сесії

Фракції «Самопомочі», «Народного контролю», «Блоку Петра Порошенка Солідарність», «Свободи» відмовилися брати участь у позачерговій сесії Луцької міськради через її сумнівну легітимність.

Про це повідомляє наш власкор.

Так, представники зазначених фракцій залишили залу сесійних засідань, протестуючи проти незаконного призначення позачергової сесії і відмови виконуючого обов’язки міського голови Григорія Пустовіта виконати розпорядження суду про поновлення Юлії Вусенко на посаді.

«Ця сесія є безглуздою. Є рішення суду про поновлення Юлії Вусенко на посаді. Його має виконати посадова особа. В даному випадку – Григорій Пустовіт. Він має підписати розпорядження. Натомість у нас відбувається політична боротьба», – зазначив у своєму виступі депутат Павло Данильчук.

«Наша фракція не брала участі в реєстрації. Сесія скликається без зазначення порядку денного. Це є порушення. Відбуваються постійні системні порушення законодавства в межах політичної доцільності. Суд конкретно вказав, як має виконуватися його рішення. Ця міська рада себе дискредитує і делегітимізує. Ми постійно порушуємо закон. «Свобода» не буде брати участь у цьому політичному фарсі», – заявив голова фракції ВО «Свобода» Микола Федік.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити