image
 |  7 12 Серпня 2019 | 21:14

Рятувальники допомогли волинянам потрапити до власних домівок

Протягом минулого тижня пожежники у Ковелі двічі виїжджали за викликом, аби допомогти мешканцям потрапити до їх власних домівок.

Про це повідомив на апаратній нараді в мерії начальник відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки міськвиконкому Юрій Дідковський, – повідомляє ПроКовель.

У першому випадку до квартири на вулиці Грушевського, 1 не могла потрапити мати з дитиною. Коли відкривали двері, вонги зламали ключ у замку, тому довелося кликати рятувальників. Ті, щоб дістатися в помешкання, піднялися по драбині на відкритий балкон, кількома майстерними рухами за допомогою викрутки і плоскогубців відімкнули двері і дозволили матері з дитиною увійти до квартири.

Другий випадок стався приблизно в обідню пору, в неділю, 11 липня, на вулиці Заводська, 11. Чоловік похилого віку не зміг відкрити власних дверей. За викликом приїхали пожежники 19ДПРЧ у складі 4 чоловік і допомогли старенькому. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин захворів на небезпечну хворобу після укусу щура

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити