image
 |  7 14 Березня 2022 | 14:03

Рятувальники розкритикували радника глави МВС: Досить коригувати вогонь ворога!

Рятувальники розкритикували радника глави МВС Антона Геращенка, який своїми повідомленнями безпосередньо після моменту обстрілу ворога може сприяти коригуванню вогню російських окупантів.

Про це повідомила речниця управління ДСНС у місті Києві Світлана Водолага.

Водолага ввімкнулася стрімом зі столичного Подолу, де є влучання у житловий будинок. Вона запевнила, що рятувальники на місці і працюють, точна кількість загиблих та постраждалих буде відома пізніше. Обіцяють оприлюднити на сторінках ДСНС. Вона розкритикувала радника глави МВС за те що випереджаючи офіційні джерела, він називає точні адреси обстрілів противника, з вказуванням роботи української ППО.

Пряма мова: "Шановні друзі, це Київ, знову обстріл, знову п’ятиповерхівка, знову є загиблі, але зараз моє звернення до Антона Геращенка, який позиціонується як помічник або радник міністра МВС.

Ви третій раз сьогодні здаєте російським окупантам точки, які вони недообстрілювали, третій раз називаєте точну адресу, куди потрапляють ворожі снаряди.

Досить!".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити