image
 |  2 25 Вересня 2019 | 15:36

Рятувальники розповіли деталі пожеж у луцькому спорткомплексі та палаці культури

Рятувальники прокоментували пожежі у луцькому спорткомплексі та палаці культури.

Про це інформують у ДСНС України у Волинській області.

24 вересня о 17:39 до Служби 101 надійшло повідомлення про виявлення диму з електрощитової на першому поверсі спортивного комплексу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, що розташований на проспекті Грушевського. За 3 хвилини після виклику до місця події прибули співробітники 25-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька у складі двох відділень. Рятувальники встановили, що появу диму спричинило коротке замикання в електрощитовій без подальшого горіння. Рятувальники організували евакуацію 30 осіб з числа студентів та персоналу, які перебували у приміщенні, а також ужили заходи з димовидалення.

Читайте також: Народжені в 80-х та 90-х: на яких «рогатих» шикують лучани (ФОТО)

О 18:38 рятувальники 25-ої ДПРЧ знову були направлені за викликом: надійшло повідомлення про незначне задимлення та характерне потріскування в електрощитовій у холі палацу культури «Просвіта» на вулиці Б. Хмельницького в Луцьку. Співробітники Служби 101, які прибули на місце події о 18:41, з’ясували, що задимлення спричинило коротке замикання в електрощитовій і не набуло подальшого горіння. Відтак співробітники ДСНС оперативно організували вихід дітей та працівників з приміщення, а також здійснили димовидалення шляхом провітрювання.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити