image
 |  2 4 Серпня 2020 | 22:46

Саакашвілі заявив, що Грузія може зникнути, як країна

Голова виконавчого комітету реформ України, експрезидент Грузії Міхеїл Саакашвілі переконаний, що його персона не зникне з європейських радарів, а от Грузія з цієї точки зору знаходиться у великій небезпеці.

Про це він заявив в інтерв'ю TV Pirveli, обговорюючи майбутні восени вибори, - передає УНН.

“Я можу стати кандидатом на пост прем’єр-міністра в найбільшій країні Європи. Ви можете ознайомитися з українською пресою і переконатися в цьому. У мене дуже важлива роль в Україні. Тому говорити про нав’язування комусь моєї кандидатури смішно і дивно. Ми повинні говорити не про це, а про те, що Грузія зникне, як країна. Іванішвілі хотів, щоб Саакашвілі зник з світових радарів. Я дуже чітко представлений на всіх світових радарах, а Грузії там більше немає. На відміну від провінційного політикана, моя країна стоїть вище моєї скромної персони”, — заявив Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лукашенко – росіянам: Буде палати так, що до Владивостока буде важко. «Вагнерівці» все розповіли...

Експрезидент ще раз підкреслив, що необхідно мобілізуватися і діяти швидко, щоб “покінчити” з Іванішвілі на майбутніх виборах. 

Нагадаємо, у липні до МЗС Грузії викликали посла України через слова Саакашвілі про "нелегітимність уряду".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити