image
 |  2 18 Січня 2021 | 20:37

Сахару несподівано засипало снігом (ФОТО)

У пустелі Сахара, неподалік від алжирського міста Айн-Сефра, випав сніг. Аномальне явище стало можливим через те, що температура повітря у цій місцевості різко опустилася нижче нуля.

Про це повідомляє «24 канал».

Світлини та відео засніжених пісків оприлюднив на своїй сторінці в інстаграмі користувач Karim Bouchetata. Він також поділився фотографіями верблюдів після снігопаду в районі Табук на північному заході Саудівської Аравії.

Варто зазначити, що в Сахарі позначки на стовпчиках термометрів можуть досягати 50 градусів тепла. Однак у січні 2021 року в пустелі несподівано похолодало.

Видання IT стверджує, що такі погодні аномалії викликали справжній ажіотаж. Люди спеціально приїжджають, щоб подивитися на засніжені піски.

Зі свого боку метеоролог AccuWeather Ерік Лейстер у коментарів виданню The Sun заявив, що сніг у цьому регіоні не є чимось незвичайним, незважаючи на те, що випадає він вкрай рідко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яким є Луцьк, коли на вулиці -13: неймовірні світлини з висоти

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити