image
 |  4 29 Березня 2018 | 14:17

Сам один посеред летовища

Сам один – посеред летовища. І жодної людини поруч, яка б була разом з ним, вдихала повітря радості та свободи. У спецпроекті телеканалу СТБ «Свобода» розповіли, як склалася доля учасників наймасштабнішого за два останні роки обміну.
Три місяці тому, з полону бойовиків, вдалося визволити сімдесяти чотирьох українців, щоправда одна жінка добровільно лишилася на окупованій території, бо там її родина і він, герой цієї серії, залишив там частину себе – рідного сина.
Вантажник залізничних колій з освітою кухаря, зміг знайти в собі і фізичні і моральні сили, повернутись туди, де його Батьківщина, почати все з чистого аркушу, а головне сам, без підтримки рідних, перебороти страх перед невідомістю: «Що ж буде далі?».
Все, що залишилось – фотокартки сина та декілька сумок з речима – це його життя, з яким він збирається дописати нові сторінки історії власного красивого майбутнього.
Пошук роботи, житла, підтримки, зустріч з другом, якого не бачив багато років, перше стажування у затишній кав’ярні на посаді кухаря, перша видача страв, – це те, з чого Ігор починає свої впевнені кроки.
Він сильний духом і головне вільний. «Свобода – нові враження, нове життя», – зазначає герой цього сюжету, ми всі сподіваємось, що воно буде щасливим та мирним.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити