image
 |  2 31 Липня 2018 | 09:10

Сапожніков вводить пропускний режим у міську раду

Зайти у Нововолинську міську раду можна буде лише через електронні замки.
Про це міський голова Віктор Сапожніков розповів на робочій нараді з керівниками структурних та відокремлених підрозділів виконкому, - передає «ВолиньUA».
За словами Сапожнікова, в приміщенні міської ради проводили антитерористичні навчання працівники СБУ. Перевіряли надійність фізичного захисту та охорони адміністративного приміщення.
- За два роки це уже третя така перевірка. Нам було винесено припис стосовно того, що у адміністративній будівлі Нововолинської міської ради не здійснюється пропускний режим, не ведеться журнал реєстрації, що суттєво спрощує проникнення сторонніх осіб із метою вчинення злочинних дій, - наголосив міський голова.

Відтак, аби запобігти проникненню в службові приміщення, а також забезпечити порядок внесення (винесення) матеріальних цінностей і входу (виходу) працівників та відвідувачів, було прийнято рішення запровадити пропускний режим. Зокрема, йдеться про електронні замки та систему контролю і управління доступом.
- Перш ніж прийняти рішення я вивчив досвід і сусідніх міст, і закордонний. Приміром у Володимирі-Волинському уже давно діє пропускний режим. При вході в міську раду там сидять муніципали і здійснюють реєстрацію відвідувачів. Натомість у Луцьку пішли шляхом електронних пропусків. Я теж схиляюсь до електронного пропускного режиму. Це сучасний підхід. До слова, у Європі такою системою пропуску користуються уже багато років, - додав Віктор Сапожніков.

Електронні замки планують встановити на другому та третьому поверхах. У перспективі, якщо така система себе оправдає, ними обладнають і входи на третій та четвертий поверхи. Доступ до ЦНАПу залишиться вільним.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3-річний онкохворий хлопчик із Нововолинська відійшов до Бога

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити