image
 |  2 24 Січня 2019 | 13:04

Савченко перевищив свої повноваження, - депутат Волиньради

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко перевищив свої повноваження.

Про це у себе на сторінці в мережі Фейсбук написав депутат Волинської облради Олександр Омельчук.

З депутатським зверненням Олександр Омельчук звернувся до контролюючих органів щодо перевищення повноважень головою Волинської ОДА Олександром Савченком, який безпідставно призупинив виконання рішення обласної ради про обласний бюджет на 2019 рік. Як вважає Омельчук, такі рішення є необґрунтованими, адже приймались такі рішення Савченка без правових підстав.

«Щойно підписав ДЕПУТАТСЬКЕ ЗВЕРНЕННЯ до прокурора Волинської області та начальника Управління Держаудитслужби в області щодо перевищення повноважень головою Волинської ОДА Савченком О.І., який безпідставно призупинив виконання рішення обласної ради про обласний бюджет на 2019 рік, - без відповідного рішення суду чи будь-яких інших правових підстав», - коментує депутата облради Олександр Омельчук.

Нагадаємо, що голови фракцій УКРОП, ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» у Волинській обласній раді оприлюднили звернення до голови Волинської обласної державної адміністрації Олександра Савченка, в якому попереджають його про наслідки прийнятих рішень щодо блокування бюджету та їх негативний вплив на соціально-економічний розвиток та життєдіяльність області.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити