image
 |  2 30 Січня 2019 | 11:11

Савченко вважає, що для наведення порядку на Волині потрібен «десант» силовиків із Києва?

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко розглядає варіант звернення до Президента України з вимогою командирувати на Волинь силовиків із центральних апаратів правоохоронних органів для відновлення правопорядку у Волинській області.

Про це він повідомив на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

Приводом для такого висновку нібито послугував підпал майна голови Підгайцівської громади Юрія Семенюка, через який «губернатор» змушений був терміново перервати відпустку і повертатися до Луцька.

Нагадаємо, вночі 30 січня двоє молодиків, яких зафіксували камери спостереження, зайшли на стоянку спецтехніки та підпалили дві автівки й екскаватор. Вони належать голові Підгайцівської громади Юрію Семенюку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі підпалили майно голови ОТГ неподалік Луцька (ФОТО)

Із цього приводу Олександр Савченко дав доручення зібрати нараду за участю керівників всіх силових відомств Волинської області.

Утім, «глобальний» висновок голови Волинської ОДА про необхідність командирувати на Волинь силовиків із центральних апаратів правоохоронних органів для відновлення правопорядку у Волинській області виглядає щонайменше дивним.

Виходить, за весь період свого «губернаторства» на Волині Олександр Савченко так і не зумів «відновити правопорядок», тож тепер викликатиме собі «підмогу» у вигляді силовиків із Києва?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити