image
 |  2 3 Березня 2022 | 19:40

СБУ перехопила розмову силовиків окупантів: їх розбили "в дим" під Гостомелем

Служба безпеки України перехопила одну з розмов російських силовиків із ОМОНу. Ті обговорюють ситуацію під Гостомелем: заявляють, що їхніх розбили "в дим".

Джерело: телеграм СБУ

Як підкреслили у спецслужбі, російські війська вже другий тиждень зазнають значних втрат. І вже не вірять, що їм вдасться захопити хоча б одне стратегічне українське місто. Водночас вони жахаються власним втратам, а бойовий дух тане разом із весняним снігом.

Розбили взагалі "в дим"

У ролику, який опублікувала СБУ, можна почути слова одного з ОМОНівців (це російський загін спецпризначення – 24 канал). Той, імовірно, звітує про ситуацію комусь зі своїх товаришів.

За словами окупанта, вони їхали всі в одній колоні: красноярці – першими, його загін був другим, далі – кемеровські та СОБР (Спеціальний загін швидкого реагуваня) також із Кемерова

Красноярців розбили взагалі "в дим" із танків, мінометів. Наших розбили. Кемеровці встигли відскочити й утекти. Але і в них – один 200-ий і три 300-ті (загиблі та поранені). Про наших взагалі нічого не відомо. Скільки там "наваляло" нашим – ніхто не знає,

– бідкається російський загарбник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Внаслідок авіаударів по Чернігову загинули 28 осіб

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити