image
 |  153 26 Квітня 2024 | 21:43

СБУ відреагувала на білоруські заяви про теракти у лікарнях Києва

Служба безпеки України закликала сприймати заяви представників білоруської влади щодо міфічних терористів в київських лікарнях як прояв інформаційно-психологічних спецоперацій.

Про це стало відомо з коментаря СБУ, пише ВолиньЮА.

"СБУ закликає сприймати будь-які заяви представників білоруської влади з приводу міфічних терористів, які нібито перебувають в українських лікарнях, як прояв інформаційно-психологічних спецоперацій, котрі грають на руку рф.

Водночас наша країна вже третій рік протидіє ворогу у повномасштабній війні, і всі громадяни розуміють важливість дотримання правил безпеки.

Тож і спеціальні служби, і представники місцевої влади реагують на кожну потенційну загрозу згідно з передбаченими протоколами дій. Наразі вживаються усі необхідні заходи, аби знівелювати будь-які негативні наслідки навіть теоретичної загрози".

В СБУ додали, що білоруській владі треба не лякати українців псевдозаявами, а думати про те, "як не опинитися на лаві підсудних у Гаазі поруч із кремлівським диктатором".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагічна звістка: на фронті загинув Захисник з Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити