image
 |  5 5 Грудня 2021 | 15:04

СБУ Волині блокувала канал контрабанди

Правоохоронці блокували канал незаконного переміщення через митний пост “Ягодин” спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації.

Про це інформує пресслужба Управління СБ України у Волинській області.

Співробітники СБУ встановили, що волинянин організував схему контрабанди засобів для “прослушки” з країн ЄС в Україну. Зловмисник придбавав незаконні технічні засоби закордоном. Для уникнення прикордонного-митного контролю приховував їх в конструктивних порожнинах власної автівки та мав намір збувати їх на території України.

Правоохоронці затримали ділка під час чергової спроби переміщення 19-ти технічних засобів негласного отримання інформації через державний кордон України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна за дитину: волинянин розповів про скандальне розлучення

Слідчі Управління СБУ у Волинській області розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 201 Кримінального кодексу України (контрабанда).

Тривають слідчі дії.

Заходи із викриття протиправної діяльності проведено оперативниками СБУ у Волинській області спільно з працівниками Волинської митниці за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити