image
 |  0 11 Квітня 2021 | 14:05

Ще одна область поповнила «червону» зону: де опинилася Волинь?

Міністерство охорони здоров'я оновило мапу карантинних зон України. Станом на 11 квітня перелік "червоних" зон поповнила Харківська область, Волинь поки залишається в "помаранчевій".

Про це свідчать дані МОЗ.

Так, у "червоній" зоні, де діють найжорсткіші карантинні обмеження, опинилися 13 регіонів: Київ, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Хмельницька, Чернівецька та Чернігівська області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові дані COVID-19: чи вдасться Волині уникнути «червоної» зони?

У "помаранчевій" зоні залишилися Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Кіровоградська, Луганська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська та Черкаська області. У "жовтій зоні", як і напередодні, перебувають Херсонська та Івано-Франківська області.

Як нагадує Суспільне10 квітня МОЗ оновило карантинний розподіл, згідно з яким до "жовтої" зони потрапили два регіони – Херсонщина та Івано-Франківщина. Також до цієї зони з 11 квітня потрапить Закарпатська область.

Станом на ранок 11 квітня в Україні підтвердили понад 12 тисяч нових випадків інфікування COVID-19.

В Україні кількість ліжок із киснем для пацієнтів з COVID-19 досягла свого максимуму. Наразі зайнято вже понад 47 тисяч ліжок з 67 тисяч.

65% українців підтримують введення жорстких карантинних обмежень у разі збільшення захворюваності на COVID-19

7 квітня прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що в Україні поки не планують вводити тотальний карантин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьк – під загрозою: більшість нових ковідних хворих на Волині – в обласному центрі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити