image
 |  0 27 Серпня 2019 | 15:39

Щедрість не має меж: Пустовіт обіцяє пристойні премії новому заступнику

В час, коли, на деяких комунальних підприємствах існує гостра недостача кадрів у зв’язку з трудовою міграцією, у стінах міської ради державні посадовці скаржитися на оплату праці не поспішають, адже до зарплат отримують щедрі премії, надбавки і доплати за високі досягнення та виконання якоїсь особливої роботи.

Рішення про прийняття на роботу нового заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради остаточно приймуть депутати на пленарному засідання сесії, у середу, 28 серпня.

На цю вакантну посаду пропонується керівник міського осередку «Батьківщини» Ірина Чебелюк.

Окрім того, посадовцю обіцяють щомісячну надбавку за високі досягнення у праці або за виконання якоїсь особливо важливої роботи у розмірі 70 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років.

Також пропонується здійснювати преміювання, надавати матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки заступнику міського голови.  

Раніше цю посаду обіймав «бютівець» Олександра Рачкова, який був замішаний у скандалі пов’язаного із корупцією, тоді його звинувачували у системному отриманні хабарів. Посадовця взяли під варту, але вини так і не довели.

Отож, чи поновиться оточення Пустовіта новими кадрами команди «Батьківщини» стане відомо завтра, у середу, 28 серпня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити