image
 |  5 18 Липня 2020 | 21:02

Що буде на місці демонтованих гаражів у Луцьку (ФОТО)

Ще декілька років тому, прибудинкова територія багатоквартирного житлового будинку на вул. Митрополита Андрея Шептицького, 30 була заставлена незаконними та іржавими гаражами, яких нараховувалось там аж 38 об’єктів. Частина власників цих гаражів мешкала в інших районах міста, а дехто навіть не в Луцьку. Багато гаражів використовувалось як місце для збору різних непотрібних речей.

Про це інформує пресслужба луцьких муніципалів.

В 2016 – 2017 роках департаментом муніципальної варти згідно рішення виконавчого комітету від 15.06.2016 №347-11 «Про демонтаж металевих конструкцій на вул. Митрополита Андрея Шептицького, 30» було забезпечено демонтаж вказаних гаражів. 14.07.2020 року демонтовано останній гараж, який там залишався. Його власник мав пільги на виготовлення документів, проте узаконити гараж так і не зміг.

Багато хто з мешканців тоді ставив часте питання «а що буде на місці гаражів?». Відповідь – капітально відремонтована, сучасна прибудинкова територія з тротуарами, паркувальними місцями для автомобілів, зеленими зонами, ігровими майданчиками.

В липні цього року департаментом ЖКГ Луцької міської ради розпочато дані роботи на прибудинкових територіях будинків на вул. Митрополита Андрея Шептицького 30, 32, 34, Відродження, 5, Декабристів, 31.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрпошта на Волині перетворюється у супермаркет

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити