image
 |  0 24 Січня 2022 | 10:28

Що буде робити незадоволений Роналду?

Найреалістичнішим сценарієм є відхід Кріштіану Роналду з «Манчестер Юнайтед» після закінчення поточного сезону. Розчарування португальця тільки наростає і наразі не видно, що ситуація в клубі з Олд Трафорду зміниться. Британські ЗМІ навіть вказують напрямки, якими може рухатися 36-річний форвард.

Навряд чи Кріштіану Роналду вдасться виконати свою мету в «Манчестер Юнайтед»

Португалець не хоче витрачати час і вже думає про наступний крок у кар'єрі. Роналду може покинути Олд Траффорд цього літа. Британські ЗМІ пропонують кілька можливих напрямків.

Роналду зовсім несподівано повернувся в «Манчестер Юнайтед» минулого літа , сподіваючись допомогти «червоним дияволам» здобути трофеї. Однак це не схоже на це. Хоча немає заперечень до рівня португальця у цьому сезоні, вся команда грає набагато нижче очікувань. Результат – лише сьоме місце в турнірній таблиці та реалістичний сценарій, за яким «Манчестер Юнайтед» не зіграє в Лізі чемпіонів наступного сезону. А зробити ставки на єврокубки завжди можна на GGBET.

Сам гравець дуже стурбований ситуацією в клубі, а його представники вже говорили про його майбутнє з клубом. 36-річний Роналду нещодавно заявив, що не має наміру завершувати кар'єру і готовий грати до 40 років, але він також не має наміру «знижувати рівень» і продовжуватиме досягати успіху. «Манчестер Юнайтед» поки не може гарантувати йому це. Португалець має намір подумати про те, щоб залишити команду в кінці сезону, якщо вона не вийде до Ліги чемпіонів.

П'ять напрямків для Роналду

Спеціалісти намагалися вказати на кілька напрямків, якими може рухатися Роналду. Перший – «Манчестер Сіті», який зацікавився португальцем ще минулого літа. Хосеп Гвардіола хотів, щоб він допоміг своїй команді в жаданій перемозі в Лізі чемпіонів, а керівництво клубу вже провело попередні переговори. Врешті-решт футболіст вирішив повернутися на «Олд Траффорд».

Цікавим варіантом для Роналду також був би перехід в «Парі Сен-Жермен», де він мав би можливість зіграти в одній команді з Ліонелем Мессі, з яким він змагається багато років за листуванням. Ідея мати двох найкращих гравців за останні кілька років в одній команді, безумовно, була б привабливою для президента клубу Насера Аль-Хелаіфі, який не мав би проблем зібрати потрібну суму.

Британські ЗМІ також не виключають повернення Роналду в один зі своїх колишніх клубів – «Реал» і «Спортинг» Лісабон. З королями португалець відсвяткували свої найбільші успіхи, і обидві сторони мають чудові спогади. У свою чергу, повернення в «Спортинг», з якого він вийшов, безсумнівно, стане великим сюрпризом для мами гравця, яка є великим прихильницею клубу і неодноразово заявляла, що хотіла б, щоб її син повернувся до Лісабона.

Природним напрямком для гравців віку Роналду з великим успіхом і високими зарплатами є також Китай чи Емірати. Гра за кордоном, безсумнівно, дозволить Роналду стати ще більш глобальним персонажем, ніж раніше.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити