image
 |  2 25 Вересня 2020 | 22:31

Що робити, якщо дитина побачила секс батьків

Сімейні пари точно знають, що приховувати від дитини наявність сексу у батьків досить складно. Особливо, якщо ви живете в однокімнатній квартирі. Тому може статися так, що дитина застукає вас за таким пікантним заняттям. І тут головне не панікувати, - пише УНІАН.

Не викликайте сором

Якщо дитина побачила, як ви займаєтеся сексом, то вам не потрібно її лаяти або викликати сором. М'яко попросіть її вийти з кімнати. І скажіть, що ви зараз до неї підійдете. Так, секс доведеться перервати, але психіка дитини важливіше.

Розмова по душам

Не всі діти знають, що таке секс. Тому після побаченого вам слід поговорити з малюком і пояснити, що це нормальний процес. Секс - це прояв почуттів мами до тата і навпаки. Тобто в цьому немає нічого поганого.

Реакція

Якщо дитині менш ніж п'ять років, то вона може і не зрозуміти, що відбувається. Тому якщо вона вас застукала за таким заняттям, то поцікавтеся, може вона просто хоче пити або в туалет. Діти близько 8 років можуть подумати, що відбувається щось недобре. Адже під час сексу мами часто видають звуки. Вам варто пояснити, що все добре. Дітям старше 10 років потрібно говорити про те, що вони не винні в тому, що застали вас в такий пікантний момент. Не забудьте вибачитися перед дитиною.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити