image
 |  2 27 Вересня 2019 | 10:52

Що написав водій маршрутки матері загиблого волинського Героя, яку він образив

Водій маршрутки, який образив матір загиблого Героя Сергія Цепуха з села Видерта Камінь-Каширського району, вибачився.

Про це пише газета Полісся.

Нагадаємо, нещодавно матір загиблого Героя їхала із села Видерта до Камінь-Каширська і водій змушував жінку заплатити за проїзд або покинути салон автобуса. Після того, чоловік цілу дорогу грубіянив жінці. Згодом, після розголосу цієї історії, водія звільнили.

Тект вибачення подаємо без змін і правок:

«Галино Іванівно, щиро прошу простити мене за прикре непорозуміння, яке виникло в автобусі. Визнаю, що був неправий та розкаююсь.

Уже багато років я працюю на рейсових маршрутах. Завжди намагався ввічливо та з розумінням ставитися до пасажирів. Учасники бойових дій (чи то атовці, чи афганці), безумовно, їздили безкоштовно. Але от з такими посвідченнями, як у Вас, мені ще не доводилося перевозити людей, тому і не знав, як бути у цій ситуації. Розумію, що це мене не виправдовує і не знаю, чи зможу загладити свою провину.

Поділяю ваш біль і горе з приводу втрати сина.

Мені надзвичайно соромно за себе. Я взяв відповідальність за свої слова та звільнився. Мені шкода, що вони причинили Вам біль.

Руслан Голодюк».

Читайте також: Під загрозою обвалу: мешканці будинку у Луцьку бояться опинитися під руїнами своїх же квартир

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити