image
 |  4 1 Березня 2022 | 18:51

Що таке букмекерські вилки*

Букмекерською вилкою називають ситуацію, коли беттер виходить у плюс, якщо ставить одночасно на два протилежні результати. Як правило, таке відбувається через помилки букмекерської контори при визначенні коефіцієнтів. Наприклад, для отримання прибутку у випадку з ринком на 2 плечі потрібно, щоб котирування кожного було вищим за 2. Більш детально про вилки можна почитати в блозі ресурсу Ratingbet. Далі дається їхня коротка характеристика.

Основний плюс "вилочництва" - гарантоване отримання прибутку беттером. Однак є й мінуси:

  • Ризик блокування облікового запису. Багато БК не схвалюють використання вилок у грі, тому якщо виявляють його, дають бан клієнту.

  • Складність пошуку. Вилки — досить рідкісне явище. Шукати їх вручну дуже складно – потрібно опрацювати багато інформації. Є спеціальні послуги пошуку, але вони платні та часто коштують дорого.

  • Потреба мати великий банк. Щоб отримати на вилці гідний прибуток, потрібні чималі суми. По-перше, беттер втрачає одну ставку. По-друге, прибуток за другою рідко перевищує 0,2-0,3. Тому щоб виграш був гідним, потрібно укласти парі відповідного розміру.

Таким чином, для пересічного гравця використання вилок є досить ризикованим заходом, який до того ж порушує правила багатьох БК.

Як вигравати без вилок

Ось кілька простих правил, які допоможуть частіше вигравати без використання вилок:

  • Ставити, якщо впевнений у результаті. Для цього слід уважно аналізувати подію перед укладанням парі й не здійснювати дій навмання. Кожне має бути ретельно обдумане та логічно обґрунтоване.

  • Грати на вигідних коефіцієнтах. Адже що вищий множник, тим більший потенційний виграш. Але при цьому не слід укладати парі на результати дуже великих котирувань. Як правило, ймовірність їхнього настання невелика.

  • Використання фінансових стратегій. Вони допомагають краще контролювати гру, мінімізувати втрати за невдачі та швидше компенсувати програші коштом наступних виграшів.

Про букмекерські контори, які підходять для ефективної гри, можна прочитати на ресурсі Рейтингбет. Якщо говорити коротко, БК має пропонувати різноманітну лінію, розпис та сумлінно поводитися стосовно клієнта. Останнє має на увазі, що беттінг-оператор своєчасно виплачує виграш, не вимагає додаткової верифікації для зняття грошей і чесно розраховує парі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити