image
 |  4 16 Жовтня 2020 | 19:34

Що знайшли у чоловіка, який займався нелегальною міграцією на Волині (ФОТО)

Працівники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП у Волинській області спільно з оперативниками Луцького прикордонного загону та співробітниками Служби безпеки України викрили та ліквідовали міжнародний канал нелегальної міграції.

Про це інформує поліція Волинської області.

Правоохоронці встановили, що громадянин Сирії, який проживає на території України, організував переправлення нелегальних мігрантів до Польщі.

14 жовтня на українсько-польському кордоні затримали двох громадян Сирії, які через Західний Буг намагалися потрапити закордон.

Сьогодні, в рамках кримінального провадження, слідчі та працівники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП у Волинській області, оперативники прикордонного загону під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури провели санкціонований обшук за місцем проживання фігуранта справи у Володимирі-Волинському.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Товариство інвалідів АТО Волині прослуховують невідомі (ФОТО)

Під час обшуку правоохоронці вилучили автомобіль «Opel», який, ймовірно, використовували для протиправної діяльності, мобільні телефони, картки телефонного зв’язку, фінансові документи, що свідчать про перерахунок значних сум коштів, та інші речові докази.

Зловмиснику оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України. Йдеться про організацію незаконного переправлення осіб через державний кордон України, вчинену з корисливих мотивів. Триває слідство.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити