image
 |  16 18 Листопада 2020 | 09:53

Щоб завести до Волиньради більше «регіоналів», Аграрна партія вивела зі своїх списків двох жінок

Волинська обласна організація Аграрної партії завела в депутати Волинської обласної ради двох своїх партфункціонерів – теперішнього голову партії на Волині, екс-«регіонала» Ігоря Волошенюка та колишнього голови Луцької районної ради Валентина Приходька.

Про це стало відомо з останнього допису голови Волинської ТВК Івана Лазорка у Фейсбук.

Для того, аби в депутати Волиньради зайшли «партійні боси», двоє жінок із першої п'ятірки партійного списку Аграрної партії написали заяви про відмову від мандатів. У т.ч. і вже оскандалена у ЗМІ бухгалтерша Ольга Левчук, за яку проголосували лише 36 виборців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидатка, яка набрала лише 36 голосів виборців, може стати депутаткою Волиньради

Тепер у складі майбутньої фракції Аграрної партії у Волиньраді – щонайменше троє одіозних екс-«регіоналів», які в період президентства Януковича запам’яталися волинянам чималою кількістю сумнівних оборудок.

Адже на вечірньому засіданні 17 листопада обласна ТВК уже підтвердила повноваження новообраних депутатів Волиньради від Аграрної партії ще для двох екс-«регіоналів» – Івана Смітюха та Андрія Мельника.

Нагадаємо, що у списку кандидатів у депутати до Волинської обласної ради колишні "регіонали", а теперішні "аграрники" посідали перші місця: Іван Смітюх – №1 та Андрій Мельник – №2, Ігор Волошенюк – №6.

Варто зауважити, що на цьому ж засіданні розглядалися та були задоволені й інші заяви депутатів Волиньради, які написали заяви про відмову від депутатських мандатів, а також заяви від наступних по черговості у списках депутатів, яку йдуть "на заміщення" тих, що вибули.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто відмовився від мандата депутата Волиньради та яка причина?

Нижче наводимо скріншоти допису щодо відмов від мандата та їх "заміщень".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Собі і родичам: як у селі під Луцьком депутати вночі землю «поміж своїми» ділили (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити