image
 |  18 10 Січня 2020 | 23:29

Секс під час застуди: як кохатися, якщо захворіли?

Якщо у вас грип, краще пропустіть секс, поки вам не стане ліпше. 

Коли у людини гарячка, вона зазвичай не думає про секс. Однак якщо температури немає і з'явився настрій зблизитися з партнером, варто врахувати деякі нюанси.

Респіраторні захворювання не поширюються через статевий акт. Однак людина може заразитися через слину і краплі поту, передає "Здоров'я 24".

Потрібно уникати поцілунків, намагатися не чхати й не кашляти, а також не бути занадто близько лицем до лиця.

Найбільш ризикованими позами під час застуди є місіонерська, або коли хвора людина зверху.

Якщо ви хочете знизити ризики зараження, розгляньте "стиль собачки", оральний секс або вдайтеся до "ручних ігор". Якщо у вас грип, краще пропустіть секс, поки вам не стане ліпше. Це дуже серйозне захворювання, щоб ризикувати здоров'ям іншої людини.

Термін, протягом якого людина може заразити оточуючих, залежить від самої хвороби. Найчастіше людина "заразна" перші кілька днів з початку перших симптомів. Однак деякі хвороби можуть поширюватися ще до того, як симптоми з'явилися, і до їхнього завершення.

Наприклад, під час грипу людина передає інфекцію за 24 години до того, як у неї починають з'являтися симптоми. Тому радимо вам не займатися сексом доти, поки не дізнаєтеся ваш діагноз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Веселощі чи еpотизм? Вчені склали каpту людських емоцій, які викликає музика

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити