image
 |  4 20 Листопада 2019 | 12:36

Секс-скандал із Клітіною: Пранкер Джокер «розвів» заступника міністра на пост про кохання і на розповідь про корупційні схеми

Заступник міністра транспорту та інфраструктури Олександра Клітіна, яка потрапила в інтимний скандал, виклала пост в соцмережах, де вона прокоментувала скандал, після того, як їй написав пранкер Джокер.

Відповідні скріншоти листування опубліковані в Telegram-каналі Джокера.

Крім того, під час листування Клітіна дала зрозуміти, що хотіла б отримати посаду міністра транспорту та інфраструктури. На питання від Джокера, “потягнула” би вона міністерство, Клітіна відповіла “потягнула б”.

Також Клітіна негативно оцінила ділові якості свого начальника – міністра інфраструктури Криклія, написала, що він приймає на роботу корупціонерів, щось мутить з тендерами на “Укрзалізниці”, а також про те, що в міністерстві на ключових посадах стоять люди Ахметова.

Відзначимо, що в листуванні не вказується, ким саме представився пранкер. Але, судячи з усього, близькою до Зеленського людини.

“Страна” публікує всю переписку:

Днями народний депутат Антон Поляков (СН) опублікував уривок запису розмови між депутатами його фракції і начальником поліції Дніпропетровської області. “Страна” проаналізувала повну версію плівки, яку в народі вже прозвали – Криворіжгейт.

Депутати по суті заявили, що будуть політичним дахом для поліцейських і в обмін на лояльність гарантують невтручання прокуратури і ДБР. А в обмін поліцейські будуть “радитися” в “чутливих” темах на кшталт металобрухту.

Крім усього, там є і один пікантний момент, який стосується Олександри Клітіної, яка потрапила на пост нібито через ліжко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити