image
 |  0 3 Жовтня 2019 | 23:31

Село на Волині на грані сміттєвого колапсу (ФОТО)

Поблизу села Бабаці Любомльского району утворилось стихійне сміттєзвалище.

Про це у соціальній мережі Фейсбук пише Віктор Козел.

Як розповідає чоловік, поряд з селом Бабаці Любомльского району розроблене сміттєзвалище, яке з його слів, не доведене до толку.

З фото можна побачити масштаби та розкидане по зеленій зоні сміття.

Користувач Віктор Козел просить свій пост вважати офіційним зверненням до голови та депутатів Вишнівської ОТГ.

«Гарну піар-компанію з моторік-парком провели в #вишнівськаОТГ. Мабудь потрібна справа- час покаже. Питання до #ВікторСущик та депутатів сільської ради - Ви давно були на недавно створеному сміттєзвалищи? Дуже скоро мальовничий край с. Бабаці перетвориться у суцільну сміттєву яму. Це вже нікого не цікавить? Чи ви живете по принципу - нове будуємо а те що є знищуємо? Старе сміттєзвалище до толку не доведено- продовжується звалка, нове не має меж - дуже скоро будемо мати проблему великого маштабу.

Вирішенням проблеми бачу - відбити чітки межи та встановити загорожу існуючої ділянки та провести заходи по прибиранню занедбаної теріторії.

Прошу рахувати мій пост офіційним зверненням до голови #ВишнівськаОТГ та депутатів сільської ради та надати відповідь про план вирішення даної екологічної проблеми», - йдеться у дописі Віктора.

       

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити