image
 |  2 11 Грудня 2019 | 23:39

Ото вляпались! Серіал «Слуга народу» в Росії після скандалу про Путіна зняли з ефіру

Російський розважальний телеканал ТНТ повністю зняв із трансляції відомий український серіал "Слуга народу", після того, як запустив повну версію із жартом про президента РФ Володимира Путіна.

Як раніше повідомляв OBOZREVATEL, російський розважальний телеканал "ТНТ" не став політично цензурувати серіал "Слуга народу" і залишив гострий жарт про президента РФ Володимира Путіна.

Як повідомляє Telegram-канал "Планерка", прем'єра телесеріалу вже відбулася у східних регіонах Росії. У першій серії герой Володимира Зеленського назвав Путіна "хублом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Московити вирізали з серіалу «Слуга народу» промовистий жарт про Путіна

"ТНТ залишив злий жарт "Путін Hublot" (промовлений героєм Зеленського) і не став політично цензурувати український серіал "Слуга народу". Так що непідготовлений російський глядач побачить серіал без купюр", – йдеться у повідомленні.

Після цього серіал одразу ж зняли з трансляції. За даними видання "Ведомости", про це розповів представник каналу, пояснивши, що спочатку ніхто й не збирався показувати більше трьох перших серій. 

Зокрема, перші три епізоди було показано в ефірі каналу, який належить "Газпром медіа", в середу, 11 грудня. У телепрограмі було зазначено, що продовження виходитиме в ефірі ТНТ з 19:00 до 20:30 12 та 13 грудня. Проте, тепер вказано серіали "Інтерни" і "СашаТаня".

"Цілком перший сезон спочатку призначався для показу тільки на платформі PREMIER", – сказав представник ТНТ у коментарі журналістам.

Тим часом початковий анонс ТНТ щодо щоденного показу серіалу він назвав "маркетинговим ходом з підвищення впізнаваності платформи". Представник ТНТ не став відповідати на питання, чому телеканал вирішив показати весь сезон тільки в інтернеті, тим більше, що серіал доступний в онлайн-кінотеатрі "КиноПоиск" (належить "Яндексу", який заблоковано в Україні. – Ред.).

Він також уточнив, що весь сезон буде доступним в онлайн-кінотеатрі PREMIER тільки з 12 грудня. Проте, увечері, напередодні, жодних згадок на платформі не було.

За даними видання, канал швидко поміняв програму, зокрема, призначивши на 22:00 у мобільній та десктопній версіях сайту ТНТ різні заміни. В одній були серіали "Полярний" і "СашаТаня", а в іншій – "Інтерни" і "СашаТаня".

Як повідомляв OBOZREVATEL, серіал "Слуга народу" за підсумками першого півріччя 2019 року увійшов до найпопулярніших у російських онлайн-кінотеатрах. 

11 грудня в деяких містах РФ, зокрема й у Москві, вийшов невідредагований перший епізод, в якому був жарт – "Путін Хубло". 

Пізніше стало відомо, що в інших регіонах цензура все ж була. Цю сцену вирізали з ефіру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український Гарант отримав прізвисько «Моніка Зеленски», – ЗМІ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити