image
 |  4 10 Серпня 2018 | 09:47

Шацьку суддю через корупцію відсторонили від роботи

Вища рада правосуддя продовжила строк тимчасового відсторонення судді Шацького районного суду Наталії Сушик від здійснення правосуддя у зв’язку з притягненням її до кримінальної відповідальності. 
Про це повідомили в управлінні інформації та забезпечення комунікаційної діяльності ВРП, - інформує ВолиньPost.
Дії судді кваліфіковано за частиною 3 статті 368 КК України як прохання службовою особою, яка займає відповідальне становище, надати неправомірну вигоду у великому розмірі для себе за вчинення в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням службового становища та одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди у великому розмірі для себе за вчинення в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням службового становища.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівника патрульної поліції покарали за правопорушення, пов’язане з корупцією

Рішенням Вищої ради правосуддя від 14 червня суддю тимчасово, до 14 серпня 2018 року, відсторонено від здійснення правосуддя.
Постановою Генерального прокурора України від 2 серпня продовжено строк досудового розслідування у кримінальному провадженні до 26 жовтня 2018 року.
Сторона обвинувачення зазначає, що не мала можливості забезпечити досягнення всіх цілей, заради яких було застосовано тимчасове відсторонення судді. від здійснення правосуддя. Водночас у клопотанні зазначено, що продовжують існувати підстави для тимчасового відсторонення судді.
Вища рада правосуддя схвалила продовжити строк тимчасового відсторонення судді до 9 жовтня 2018 року.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити