image
 |  2 30 Листопада 2019 | 20:12

Шахраї вигадали нову схему із банківськими картками

Шахраї придумали ще один спосіб розкрадання грошей з банківських карт. Вони, нібито, випадково забувають карту в банкоматі і просять її витягнути того, хто опинився поряд.

Після того шахрай перевіряє баланс і стверджує, що з його рахунку зникли гроші. І вимагають повернути цю суму. Про це розповів у Facebook співробітник страхової компанії Сергій Гатілов. За його словами, у схемі задіяні люди, які, нібито, стали свідками. Вони в таких ситуаціях починають говорити, що все бачили і банкомат зберіг відбитки пальців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Київстар» повністю перейшов під керівництво російської компанії

"Схема, як зі знайденим гаманцем. Тільки замість гаманця - забута карта в банкоматі. Далі розводка лоха по стандарту. "На карті було більше грошей, ти останній її в руках тримав, на ній твої відбитки". Мужички - свідки, які "все бачили". Загалом, нічого нового", - каже Гатілов.

Радить, якщо побачили забуту карту в банкоматі – не діставайте її. Дочекайтеся, поки він її не з'їсть, або нехай власник сам її витягне. Не натискайте кнопок скасування операції. Компанія мужичків-свідків будуть тиснути на те, що ви перед банкоматом стояли, на клавіатуру натискали.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити