image
 |  4 1 Грудня 2020 | 22:46

«Шахтар» вдруге переграв «Реал» і вийшов на друге місце в групі

У матчі 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Шахтар" у Києві на НСК "Олімпійський" переміг "Реал" з рахунком 2:0.

Про це повідомляє Depo.Сектор. Це вже другий успіх донеччан у поєдинках з мадридцями цьогорічного розіграшу Ліги чемпіонів, у зустрічі 1-го туру підопічні Луїша Каштру виграли в столиці Іспанії (3:2).

Хто казав, що двічі в одну річку не ввійдеш? "Шахтар" заперечив цю тезу. Наскільки безпорадно виглядали донеччани у протистояннях з менхенгладбахською "Боруссією", настільки впевнено – з мадридським "Реалом". Підопічні Луїша Каштру здивували хлопців Зінедіна Зідана, вийшовши на другий тайм значно змобілізованішими, ніж до перерви, та забили два голи у ворота мадридців.

1:0 – 57 Дентіньйо! Бразилець, який вийшов на заміну в першому таймі замість Мораеса, скористався непорозумінням захисників "Реала" та пробив повз воротаря Куртуа.

За 15 хвилин до закінчення зустрічі футболісти "Шахтаря" почуваються доволі впевнено. "Реал", з усього видно, спантеличив пропущений м'яч, тож мадридці ніяк не можуть знайти свою гру. Їхні атаки проходять не так часто, а навалою на штрафний майданчик донеччан поки що і не пахне.

2:0 - 82 Соломон! "Гірники" втекли в контратаку, ізраїлець Соломон протягнув м'яч, його фактично ніхто не атакував, тож він наважився на удар у ближній кут – і не прогадав.

Сенсація відбулася. "Шахтар" завдяки другій перемозі над "Реалом" у Лізі чемпіонів вийшов на друге місце в групі. Попереду замайоріли реальні перспективи на продовження виступів у Лізі чемпіонів і навесні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пішов на обгін: поблизу Старого ринку Луцька Toyota врізалась у Grand Cherokee

Остаточний вигляд турнірна таблиця групи В Ліги чемпіонів за підсумками 5-го туру отримає після матчу в Менхенгладбасі, де "Боруссія" приймає міланський "Інтер".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити