image
 |  11 6 Січня 2023 | 13:20

Шансів окупантам волиняни не залишать, - депутат облради, військовослужбовець ЗСУ

Депутат Волинської обласної ради від ВО "Свобода", який нині служить у лавах тероборони ЗСУ, запевняє, що у разі наступу ворога зі сторони білорусі, шансів окупантам волиняни не залишать.

Про це Олександр Пирожик розповів у інтерв'ю Тижневику ВО "Свобода".

«Станом на початок січня я не назвав би загрозу наступу з Білорусі вищою, ніж це було раніше. По-перше, сьогодні ми значно краще укріплені і підготовлені, аніж були ще навіть кілька місяців тому. Звичайно, розшифровувати і деталізувати цього не буду. Всі усе розуміють.

По-друге, на відміну від ворога, ми знаємо на прикордонні кожну дорогу, кожну стежину, всі обхідні шляхи. По-третє – сама природа та погода нам сприяють. Зараз плюсова температура, сніг розтанув, а отже, ворог на своєму шляху неодмінно стикнеться з водоймами та болотом. По-четверте, Волинь – це край, де зродилась УПА. Наші вороги добре пам’ятають, як повстанці вміли воювати за свої родини, сім’ї, майбутнє своїх дітей. Ми – нащадки славних повстанців, тож за покликом крові робитимемо все можливе і неможливе, аби захистити своє – українське.

Всі ці фактори мінімізують і практично зводять до нуля шанси ворожих військ на успішний наступ. Звісно ж, у наших штабах пропрацьовуються всі сценарії, і ми готуємось у тому числі до найгіршого. Закрити небо наразі ми не можемо, але до сухопутного наступу ворога готові – як із військової точки зору, так і з морально-психологічної. Шансів окупантам волиняни точно не залишать. Тут, у цих поліських лісах і болотах, вороги й ляжуть… Це наша земля – за нами Правда і Віра!»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити