image
 |  0 27 Жовтня 2018 | 19:30

Шахраї збирають кошти від імені родичів загиблої актриси Марини Поплавської

У Мережі з’явились фейкові сторінки про збір коштів від імені родичів загиблої Марини Поплавської збирають гроші від імені родичів загиблої Марини Поплавської.
Нажитися на горі вирішили невідомі в інтернеті, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

У соцмережах вони створили фейкові сторінки зі світлинами артистки, яка загинула в аварії, і просять пожертвувати на благодійність. Про це друзям і рідним Марини повідомляють знайомі з різних областей України.
“Нам скинули скрін сторінки, там були фотки Маринки, скачані з інтернету, і внизу: на допомогу родині. На допомогу родині ніхто нічого не збирає, ніяких таких речей нема. Нікому нічого не перераховуйте – це все обман. Гра, на жаль, на трагедії”, – каже друг загиблої артистки Юрій Кипоренко.
Родичі уже звернулися із заявою в поліцію, а шанувальникам передають: жодних благодійних зборів не оголошували – це роблять лише аферисти.
“Перевіряють цю інформацію, вказані сторінки – для встановлення осіб, які їх створили. Подібні дії можуть кваліфікуватися, як шахрайство”, – повідомила представник поліції Алла Ващенко.
Нагадаємо, що акторка гумористичного “Дизель Шоу” Марина Поплавська загинула 20 жовтня, в результаті масштабної ДТП поблизу Києва.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна за добу 27.10.2018: 8 обстрілів, 2 поранених

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити