image
 |  0 14 Квітня 2022 | 14:20

Схід – у вогні, Херсонщина – під обстрілами: ситуація у регіонах станом на 14 квітня

У ніч на 14 квітня російські війська продовжували обстрілювати Херсонську область, Харків та Ізюм, міста Донецької й Луганської області – під постійним вогнем, із блокованого Маріуполя не випускають цивільних людей. 

Про це інформує УП.

Харків: у місті всю ніч тривали обстріли, інформація щодо постраждалих встановлюється. За добу по області – 10 поранених та 4 загиблих цивільних. 

По області – ведуться бої в Ізюмі. 

Луганщина: постійні мінометні обстріли, системи залпового вогню. Найгарячіше – у Золотому. 

Попри відсутність гуманітарних коридорів, евакуювали 400 людей.

На Донеччині російські війська продовжують тиснути по всій лінії фронту: обстріли Авдіївки, Очеретинської ТГ, Мар'їнки, Торецької громади.

За добу – 11 поранених цивільних. 

Вздовж лінії розмежування – руйнування житлових будинків та інфраструктури. За добу – 34 об'єкти (у тч 22 житлові будинки).

Маріуполь – без змін: блокада, обстріли авіацією та артилерією. Росіяни не випускають з міста людей. 

На території Херсонщини за минулу ніч було чутно вибухи та обстріли. Зокрема в районі Чорнобаївки. Наслідки уточнюються.

На території області тривають мародерства росіян, загострюється гуманітарна криза.

Відносно спокійно ніч минула на Волині, Закарпатті, Рівненщині, у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій, Житомирській, Черкаській, Чернівецькій, Одеській, Миколаївській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Київській, Чернігівській та Сумській областях.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити