image
 |  0 29 Липня 2019 | 18:02

Школам Луцька виділять понад 2 мільйона

Школи Луцька отримають понад 2 млн гривень на ремонт і благоустрій території.

Про це йшла мова під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Кошти надійдуть внаслідок внесення змін до бюджету.

1 млн 450 тис. грн планується спрямувати на ремонт та благоустрій головної площі, а також сходів навчально-виховного комплексу №26. Ще 635 900 грн виділять на потреби луцької музичної школи №2. Задля заміни вікон на енергозберігаючі у навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №24 — технологічний ліцей» пропонується передбачити ще 120 тис. грн.

Читайте також: На Волині серед поля горів автомобіль (ВІДЕО)

Крім того, 120 тисяч гривень буде виділено на реконструкцію Алеї почесних поховань міського цвинтаря у селі Гаразджа. Реконструкція передбачатиме перенесення центральних воріт та перекриття руху транспорту Алеєю почесних поховань, а також організацію водопроводу.

Також, згідно проекту рішення, 800 тис. грн буде виділено на ремонт аварійних ліфтів у житлових багатоквартирних будинках.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити