image
 |  5 8 Березня 2019 | 21:36

Школярі завітали на екскурсію до бійців 14-ї ОМБр (ФОТО)

Дітлахи завітали на екскурсію в  14 окрему механізовану бригаду. Першокласники Володимир-Волинської гімназії ім.Олександра Цинкаловського, хоч і маленькі, та неабияк обізнані в справах військових.

Про це пише прес-служба бригади на ФБ.

Бо можуть «однією рукою сєпарів на капусту покришити», і на танку готові в бій, тим більше, що все що на гусеницях – «то танк, а що не танк, то ще може бути БТР». І в казармі танкістів малеча готова жити, «бо дуже чисто і ліжка застелені. Може, мами приходять за військовими прибирати?" Шкода тільки, «що танки в танкістів біля ліжок не стоять, бо далеко за ними ходити».

А перед тим, як іти, танкісти «прокидаються, вмиваються, чистять зуби, і обов’язково миють руки!» Бо й правда, як до танків із немитими руками? А «гаубиця» вимовляти дуже складно, хоча такаааака класна! А «арррлителлисти – герої», бо «фоткалися» з малечею і навіть «показували, що в середині машини, і стріляють із таких великих пушок!»

-О, чув, як заводиться?! Капєц!

-А де снайпери живуть?

-А… Знаю, знаю, вони замасковані… Бо вони накидають на себе таку сітку, і трусять собі на голову листя, і можуть прикинутися кущем чи деревом! І тако крадуться, а їх ніхто не бачить…

- А там солдати спортом займаються, я знаю, і навіть боксом…

-О, а що це таке? А, це якийсь жук лізе. Він тоже військовий, якщо в армії?

Фух… Втерли ми чоло, проводжаючи маленьких гостей, а от посмішки на обличчях ще довго прибрати не могли – позитивних емоцій море! Ну, і ті, хто ще не знає, яка вона, українська армія, тепер вважайте, що знаєте. Якщо ж ні, то запитайте в учнів 1-Б із Володимир-Волинської гімназії ім.Олександра Цинкаловського, вони точно знають! Дітвора, дякуємо за екскурсію!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці 14 ОМБр поділились милими світлинами чотирилапих побратимів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити