image
 |  0 6 Лютого 2019 | 10:28

Школярку з Луцька, що перехворіла кором, не допускають до уроків (ВІДЕО)

Батько школярки Сергій Берчук заявляє, що його дитину не допустили до навчання через відсутність привики від кору, багряниці і паратиту.

Про це повідомляє UA:Волинь.

"Ми принесли довідку про те, що перехворіли кором, тому в моєї доньки є можливість і законні підстави відвідувати уроки. Але дирекція на це не звертає уваги і дитина уже третій тиждень вдома", - обурюється чоловік. 
"Це є пряме порушення прав людини на освіту, яке передбачене Конституцією України, тому що дитина не допускається до навчання, бо, на думку директора школи, в дитині відсутні щеплення від кору. Але батьки дитини надали довідку про те, що дівчинка свого часу перехворіла і вона може відвідувати шкільний заклад", - коментує ситуацію адвокат батька школярки Ірина Масич. 

Натомість директор школи №11 Наталія Гаць запевняє, що діє виключно в рамках чинного законодавства, а відтак не може допустити дівчинку до начання без щеплення. 

Більше – у сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В районі на Волині уже 25 хворих на кір

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити