image
 |  9 12 Червня 2020 | 22:48

Шлях до капітуляції: Жебрівський розгромив ідею введення подвійного громадянства в Україні

Влада може втратить контроль над прикордонними населеними пунктами, вважає політик.

Про це в інтерв'ю «OBOZREVATEL» заявив екс-глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, коментуючи ймовірність винесення даного питання на референдум.

«Ми бачимо формування національного угорського округу в Берегово. Я думаю, що зараз підуть розмови болгар з приводу міста Кілія та Одеської області про те, що там також має бути окремий національний болгарський округ. Румуни можуть подібними заявами відзначитися. Але найбільш загрозливі – росіяни», – говорить політик.

Якщо відповідний законопроект проголосують у Верховній Раді, або ж виставлять на народний референдум, це фактично легітимізує отримання російського паспорта представниками ОРДЛО:

«А потім ми ж прекрасно знаємо політику РФ щодо захисту російськомовних, а потім і громадян Росії».
«Україна втратить контроль над прикордонними населеними пунктами, де жителі мають болгарські, угорські, румунські чи російські корені. І в цій частині, це та повзуча федералізація, яку нам хочуть підсунути», – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Цейко: Коронавірус показав, що потужність держави визначається не кількістю діячів шоу-бізнесу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити