image
 |  2 16 Листопада 2017 | 06:58

Шок! «Карпатським шкуродером», який убив рись, виявився соратник Ляшка

Днями українців обурив варварський випадок браконьєрства в Карпатах, де Микола Кабаль, застрелив тварину зі списку Червоної книги – рись. Як виявилося, він входить до лав Радикальної партії Олега Ляшка.

Про це повідомив лідер політсили Олег Ляшко, передає інформаційне видання Знай.UA із посиланням на "Стіна".

Він назвав свого однопартійця "жорстоким садистом-вбивцею". Кабаль, за його словами, є депутатом Рахівської міської ради, якого обрали в 2015 році від місцевої організації РПЛ в 2015 році.

"Цю прекрасну рись, занесено до Червоної книги, цей звір в людській подобі вбив в заповіднику", - написав Ляшко.

Жорстке браконьєрство викликало хвилю обурення в соцмережах. Користувачі скаржаться, що через депутата в Карпатах "таких граціозних тварин втратили". У коментарях пишуть, що у схоже Кабаль відчуває "кайф" від таких вбивств.

"Це ж настільки треба бути низькими і слабкими людьми, щоб таке зробити з тваринами. Ганьба чоловікам, якщо можна їх назвати такими, швидше за все, що ні", "Зверніть увагу як ці виродки тримають тварин! Явні проблеми з психікою! Шкуродери!" - пишуть обурені українці в мережі.

В мережі почали вимагати покарати депутат-шкуродера. Українці не добирають слів на адресу депутата. Хтось хоче, щоб його засудили в тюремного терміну і позбавили посади, а інші виступають за більш жорсткі заходи - "розтерзати".

1c63f27

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити