image
 |  4 11 Жовтня 2021 | 12:09

Шпиталь у Боголюбах майже заповнений: розповіли про ситуацію (ВІДЕО)

Найбільший ковідний шпиталь Волині заповнений майже вщент. У п’ятницю, 8 жовтня, хворих почали класти в останнє вільне відділення, розраховане на 44-х пацієнтів. Останній тиждень, розповідають лікарі, сюди щодня привозили по 10 людей, а коли й за 20.

Про це інформує журналіст Андрій Гнатюк.

Хворі дуже тяжкі, багато з супутніми захворюваннями й далеко не всі – похилого віку.

«Коли я знепритомніла, тоді вже поїхали до сімейного лікаря».

«Як приїхала швидка, слухайте, задихалася я, не могла, то мене лікар виніс на руках. швидкою сюди привезли, і, слава Богу, ожила».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині на аукціон виставили металобрухт (ФОТО)

Це розповіді двох різних людей, яких біда привела в одну палату. Бувало різне, але про такі повальні наслідки від коронавірусу за лічені дні принаймні мені в минулих хвилях не траплялися. Чому одні переносять у легкій формі, а інші – у важкій? Хто хворіє повторно? Чому багато первинних змогли не захворіти раніше, а лише тепер? Можливо, колись будуть детальні наукові обґрунтування цього світового зла, а от на що звертати увагу, як діяти й чого категорично не робити, лікарі розповідають зараз. Короткі історії людей, яких уразив ковід, і як змінився їх стан під час лікування – у сюжеті. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити