image
 |  5 4 Червня 2021 | 10:25

Шприци та згортки наркотиків: на Волині – обшуки (ФОТО)

У рамках розслідування кримінального провадження співробітники управління боротьби із наркозлочинністю ДБН НПУ спільно із працівниками відділення поліції №1 (м. Нововолинськ) провели санкціонований обшук у 39-річного місцевого жителя, який причетний до розповсюдження наркотиків на території міста.

Про це інформує поліція Волинської області.

У помешканні зловмисника поліцейські виявили згорток фольги із подрібненою речовиною рослинного походження, схожою на канабіс; частину таблетки, зовні схожу на наркотичний засіб «Субутекс»; п’ять шприців з нашаруванням речовини червоного кольору та шприц з рідиною білого кольору.

Усе це вилучили та направили для проведення експертиз до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, триває. Наркоділка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже оголосили про підозру, сьогодні зловмиснику обиратимуть запобіжний захід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині правоохоронець оскаржує у суді своє звільнення та вимагає 100 тисяч моральної шкоди (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити