image
 |  5 25 Вересня 2022 | 19:57

Схуд до 55 кілограм: мама звільненого захисника "Азовсталі" розповіла про сина

10 днів поспіль не давали пити, а вага зменшилась до 55 кг: мама звільненого з полону азовця «Ореста» розповіла про їхню першу зустріч та стан сина

Про це стало відомо з відео  «Сніданку з 1+1» на Фейсбук.

💭«Я хочу сказати, що ми дуже щасливі, але ще боротьба та звільнення України триває. Ми обняли Діму, це була така зустріч! Я дуже боялась, що він зміниться, що його події зламають, проте ні! Наші люди та наші воїни – незламні», - прокоментувала мама Ореста.

Щодо подробиць життя сина в полоні, Ірина розповіла, що вони з Дмитром майже не говорили про ці моменти, проте деякими спогадами він таки поділився з мамою. За її словами, наші захисники пережили голод, фізичні та моральні знущання.

Також ексклюзивно до «Сніданку з 1+1» з включенням долучилась сестра Сергія Волинського – Тетяна Харько. За домовленостями, «Волина» є одним з п’яти командирів полку «Азов», які до кінця війни мають перебувати на території Туреччини. За словами сестри, їй вже вдалось поспілкуватись з братом телефоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнена з рашистського полону Мар’яна Мамонова народила у Волинському перинатальному центрі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити