image
 |  227 12 Січня 2024 | 12:51

Шукали в річці: у Луцьку продовжують пошуки молодого хлопця (ФОТО)

У Луцьку розшукують 21-річного лучанина Олександра Володимировича Цвєткова.

Хлопець 22 березня 2002 року народження зник 2 січня близько 13 години та дотепер його місце знаходження невідоме, - пишуть Волинські новини.

«Мій син зник 2 січня 2024 року о 13 годині. Був одягнений у чорний пуховик, кольорову шапку, чорні спортивні штани та сірі кросівки. Його бачили в районі Набережна та Яровиця. Прошу усіх, хто бачив його, чи знає хоч якусь інформацію - повідомити», - зазначає жінка.

До правоохоронних органів рідні звернулися 5 січня. Наразі поліцейські роблять все необхідне, аби встановити місцезнаходження лучанина.

Відомо, що хлопця зафіксували камери спостереження, як він рухався в сторону річки Стир. До того ж, правоохоронці знайшли на березі чоловічий одяг. Тому, відпрацьовуючи усі версії, вже кілька днів рятувальники ДСНС у Волинській області прочісують берегову лінію річки та якщо бачать щось підозріле у воді, то здійснюють занурення.

Громадянам, яким що-небудь відомо про вказану особу, прохання повідомити в поліцію або за телефоном мами 0506664021.

На фото Олександр з довгим волоссям, на момент зникнення він був лисий.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити