image
 |  0 12 Березня 2019 | 17:29

Шукають людину, яка довічно нічого не робитиме

Шведські митці Саймон Голдін та Якоб Сеннебі проводять цікавий експеримент. Вони наймуть на довічну роботу людину, якій не потрібно буде нічого робити.

Роботодавці пропонують достатньо високу зарплату, щоб людина була зайнята тільки на цій роботі та не потребувала підробітку, - пише Радіо Максимум.

Вони готові забезпечити відпустку та пенсію. Працівник може займатися тим, чим хоче. Обов'язкова умова – приходити на роботу та йти з роботи у визначений час. Місцем роботи стане вокзал, залізнична станція Korsvägen, місто Гетеборг. Вакансія буде відкрита у 2025 році.

Хоч вакансія і передбачає довічну роботу, але людина зможе звільнитися, якщо їй набридне. Тоді будуть шукати наступного кандидата на цю посаду.

Саймон Голдін та Якоб Сеннебі планують, що ця посада буде існувати 120 років. Такий термін вони визначили як довічний. Вони платитимуть зарплату, яку будуть брати зі спеціального фонду, який вже створили. Фонд "Вічне працевлаштування" зараз налічує приблизно $ 650 тис. і буде поповнюватись далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли не варто займатися сексом?

Митці-експериментатори хочуть, щоб вакансія стала міською легендою або мемом, щоб ходили історії про людину, яку взяли на довічну роботу, щоб нічого не робити.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити