image
 |  2 1 Лютого 2022 | 12:43

Силовики проводять обшук у колишнього керівника «Нафтогазу» Андрія Коболєва

У вівторок силовики проводять обшук у колишнього керівника "Нафтогазу" Андрія Коболєва.

Про це пише Українська правда.

За даними УП, Державне бюро розслідувань проводить обшук вдома у Коболєва.

Пізніше офіційно в Бюро повідомии, що проводять обшуки у колишнього керівництва НАК "Нафтогаз України", в офісі АТ "Укртрансгаз" та у керівників приватних підприємств за фактом незаконного відчуження у 2020 році природного газу на 2,2 млрд гривень. Деталі обіцяють згодом.

Нагадаємо: 28 квітня 2021 року Кабінет міністрів звільнив Андрія Коболєва з посади голови правління НАК "Нафтогаз України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин, який збив на смерть дівчину, спалив своє авто посеред лісу

Передісторія

В листопаді 2020 року Госпсуд Києва затвердив мирову угоду, яка передбачала передачу 300 млн кубів газу "Укртрансгазу" пулові фірм, з якими держкомпанія раніше вела запеклу боротьбу і відкрито називала шахрайськими.

В "Укртрансгазі" пояснили, що передали у рамках мирової угоди компанії "Профі-Газ" 300 млн кубів газу тому, що на момент ухвалення мирової угоди юридично саме вона мала на це право.

В серпні 2021 року Апеляційний суд скасував договір, по якому 300 млн кубів газу "Нафтогазу" віддали "шахрайським" фірмам

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити